Nieuwe HOTspots!

Je zit er tegenwoordig zelfs in Poortugaal warmpjes bij (ja dat is een plaatsje in Nederland) en in Amsterdam Oud-West is het ook prima vertoeven met een lokaal speciaalbiertje op een warmtekussen, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een greep uit alle nieuwe plekken waar je van Stoov warmtekussens kunt genieten vind je verderop in dit magazine. 

Je vindt ons niet alleen op terrassen, maar ook in de media. Afgelopen periode kwam je ons uitgebreid tegen in Entree Magazine maar ook in de Misset Horeca. Daarnaast schreven ook o.a Panorama, de Nieuwe Revu, HP de Tijd, Buitenleven, Home & Garden, Viva en Zin erg leuke stukken over Stoov.

Het Stoov team zit niet bepaald stil, maar waar zijn we allemaal mee bezig? En wie is die blonde dame die sindskort bij Stoov rondloopt? Check it out!