Koningsdag: altijd feest

Heel Nederland trekt de oranje kleding en de rood-wit-blauwe gezichtsschmink uit de kast en gaat los! Dozen vol rommel komt van zolder en de kleedjes worden uitgewassen om alles op uit te stallen, want wat voor de een rotzooi is, kan de ander goed gebruiken. De campingstoeltjes worden uit de garage gehaald en de kids worden geïnstrueerd om de spulletjes te beplakken met stickertjes (0,25ct, 0,50 ct of misschien wel €1!) Te gek!

Vervolgens staan we bij dag en dauw op om de hele dag onze spulletjes te verkopen.

Buiten. In April.

Als we mazzel hebben is het mooi weer, maar meestal is het koud. Gelukkig is het helemaal niet nodig om de hele dag te koukleumen, want je hebt een Stoov warmtekussentje! Heb je die nog niet en denk je IK WILLEM? Klik dan hier.

Naast het verkopen van rommeltjes is er ook vaak van alles te doen in de stad. De sfeer is gezellig, er is live muziek, er zijn lekkere hapjes en drankjes, wat wil je nog meer? Willem is jarig en dat zullen we met z’n allen vieren. Hoera!