Linda. Festival 2017

Afgelopen weekend waren we op Linda Festival! Het was prachtig weer, er waren leuke optredens, interessante workshops (!), gezellige mensen en er was meer dan genoeg te shoppen. 

Bij Stoov kon je, zittend op de comfortabele warmtekussens, genieten van alle optredens (uitzicht op Mainstage!). Daarnaast kon je met je vriendinnen gezellig op de foto! Making memories, terwijl je kans maakt jouw eigen Stoov warmtekussen te winnen. Sta jij ook op de foto bij Stoov? Dan kun je deze hier terugvinden.

Linda de Mol bij Stoov?!
Omdat LINDA. Foundation tegenover Stoov festivalbezoekers vermaakte met een "rad van fortuin" en een loterij, kwam Linda de Mol persoonlijk ook iedere dag even langs. Omdat we bij Stoov ook graag een steentje bijdragen aan een mooiere wereld moedigen wij dit natuurlijk aan.

LINDA. Foundation
De foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen zij meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Klik hier voor meer informatie of om LINDA.Foundation te steunen.