Stoov verwarmt Taste of Amsterdam

Taste_models.png

Afgelopen weekend vond de negende editie van Taste of Amsterdam plaats in het Amstelpark in Amsterdam. Het Amstelpark was dit Pinksterweekend een verzamelplaats van chefs en hun signature dishes; nieuwe gezichten en vertrouwde namen. 

De opening van het festival was op vrijdag 2 juni. We werden ontvangen met een strakblauwe lucht, een stralend zonnetje en aangename temperaturen. Vanaf de ingang liep je langs zo ontzettend veel leuke stands, met overheerlijk eten en drinken, te gekke DJ's en leuke workshops. Op het einde van het terrein was de Secret Garden, waar je terecht kon voor een heerlijke wijn proeverij, workshop saladedressing maken, alcoholvrije cocktails, Vuurbrood en nog veel meer. In de Secret Garden was er ruimte om te relaxen en te genieten. 

Na de heerlijk warme middag volgde natuurlijk een prachtige maar frisse avond (we wonen tenslotte in Nederland hé). Gelukkig hebben we in de Secret Garden nog veel mensen kunnen verwarmen met de Stoov warmtekussens. 

"Ik zit zo lekker, ik moet echt even afkicken van deze lekkere warmte anders kom ik hier helemaal niet meer weg!"

Ja, die reactie horen we dus wel vaker. Als je een koukleum bent dan zit je op Stoov helemaal goed. Zelfs als het frisser wordt op een Nederlandse zomeravond zit je er op een warmtekussen comfortabel en warmpjes bij. 

Het was de rest van het Pinksterweekend iets koeler, waardoor de warmtekussens al sneller tevoorschijn kwamen. De families, de foodies en ook de aanwezige vooraanstaande en innovatieve horeca eigenaren wisten Stoov te vinden in de Secret Garden. Als je een terras hebt in Nederland, dan zorg je er natuurlijk voor dat je blijft vernieuwen. We horen gelukkig ook steeds vaker dat de echte ondernemers hierbij ook aan het milieu denken. Wij bij Stoov helpen deze vernieuwende ondernemers graag mee om het terras op een duurzame en innovatieve manier te verwarmen. 

"Comfortabele mensen blijven langer dus je denkt niet alleen aan het milieu,
maar ook aan de portemonnee"

Heb jij Stoov gemist op Taste of Amsterdam maar ben je toch benieuwd naar de warmtekussens? We vinden het leuk om van je te horen, klik hier om ons een berichtje te sturen.