Het beste terras van Nederland!

Maandag 3 juli 2017 was het weer zo ver: de uitreiking van de Misset Terras Top 100. Als trotse sponsor van de top 100 waren wij er natuurlijk bij! Het was voor Stoov de eerste keer en we zijn erachter gekomen dat de terras top 100 een groots opgezet en ontzettend mooi evenement is. Complimenten aan de organisatie vanuit Misset Horeca en natuurlijk aan de host, het Hooihuis. 

Teamfoto's!
Wij kregen met Stoov de eer om alle terrastoppers te verwelkomen bij het Hooihuis. Je kon voor een wand van warmtekussens een leuke teamfoto laten maken als aandenken aan de Misset Terras Top 100 uitreiking! Er zijn leuke foto's gemaakt, sta jij er tussen? Klik hier voor de foto's.

1. Het beste terras van Nederland is..
Brasserie van Staverden! Van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende eerste plaats! Het beste terras van Nederland, wat een prestatie. Alle ingrediënten zijn aanwezig en het is niet meer dan terecht dat deze eer jullie toekomt! 

2. Het zilver gaat naar.. 
De Werf in het Zeeuwse Veere. De broers Melis houden de eer van afgelopen jaar hoog. Dat ze 4 maanden geleden de zaak hebben overgenomen was geen reden om het erbij te laten zitten. Gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

 

3. Een nieuwe binnenkomer
"Harbour Club Rotterdam knalt de Terras Top 100 binnen op nummer 3!" wordt er geschreven over de nieuwkomer én veroveraar van het brons in deze top 100. Dat is ook iets om trots op te zijn, proficiat!

 

 

De Publieksprijs en de Parel
Wat ons ook aansprak tijdens de uitreiking van de Terras Top 100, is dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het oordeel van de jury. De Publieksprijs van de Terras Top 100 is daar een voorbeeld van. Die ging dit jaar naar de Trots van Twente: Landgoed het Rheins.

Ook de kroning van de Parel van de Terras Top 100 is een belangrijk onderdeel van zo'n evenement. Met je team moet je het namelijk allemaal doen! Jolanda Ott-Rauch, van de Korte Duinen in Soest, is daar het levende voorbeeld van. Wel verdiend! Net zoals Jolanda, zijn wij voorstander van net dat stapje extra doen, luisteren naar de gasten en de gasten centraal stellen. Daarmee kom je het verst.

Beleving voorop
Respect voor alle deelnemers die met de juiste redenen hieraan participeren. Niet alleen voor de titel "Het Beste Terras van Nederland" maar vooral met de intentie om te blijven verbeteren. De jury is ontzettend streng en deelnemen aan de Terras Top 100 betekend dat je een ongezouten beoordeling kunt verwachten. Wij vinden het erg mooi om te zien dat dit juist als een kans wordt gezien om de zaak nog beter in te richten om de gasten optimaal te kunnen blijven bedienen. De beleving van de gasten blijft voorop staan!

Wil jij ook verbeteren?
Als trotse sponsor van de Terras Top 100 hebben wij natuurlijk ook meer dan genoeg ideeën om horeca zaken naar een hoger niveau te tillen. Ben jij benieuwd naar wat we voor jou en jouw terras kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op via 030-751 9716 of via info@stoov.com.