Weiter einkaufenZur Kasse
Ihr Warenkorb
0 artikel
Keine Produkte gefunden...
19 Dec 2018

Voor onder de boom

Wat is het weer koud! En de winter is pas net begonnen...

Hoe kom je straks die koude feestdagen door? Met Stoov® zit je in ieder geval altijd en overal warm. Onze elektrisch verwarmde kussens en dekens houden je lekker warm tijdens dit gure jaargetijde. En omdat onze producten ook nog eens heel stijlvol en modieus zijn, zijn ze ook nog eens zeer geschikt als kerstcadeau! 

Keuze te Stoov®er

Wat is nou de perfecte Stoov® om cadeau te geven? Dit hangt er onder andere vanaf waar de Stoov® gebruikt gaat worden. Op kantoor is het bijvoorbeeld ideaal om een Big Hug over je bureaustoel te hangen of te zitten op een One. Maar thuis op de bank is een plof je graag neer met Ploov. Onze favoriet? De Big Hug Woolly, zonder twijfel! Dit is een superzachte elektrische deken met een heerlijk schapenvachtje er omheen. Maar één ding...met een Woolly op je bank of in je bed loop je het risico om in een zalige winterslaap te vallen.

 

Hottie

Al onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen in de mooiste kleuren. Van pumpkin orange tot tijdloos grijs, voor iedere bank en feauteuill is de juiste Stoov® te vinden. Je kunt trouwens de hoesjes los bestellen en binnen no time je interieur een geheel nieuwe look geven. De producten van Stoov® zijn trouwens niet alleen leuk voor binnen, je kunt ze ook mee naar buiten nemen. Rondom de vuurkorf bijvoorbeeld. Iemand nog een marshmallow?

 

Dus, secret Santa, breng je voor mij dit jaar een Stoov® mee? 

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »