Draadloze warmtekussens op jouw terras

Stoov® How does it work
 
 
 
TEMP2kopie.png
 

Verwarmend

Verwarm je gasten op de mooiste manier; door rechtstreeks contact te maken met de warmtebron. Een heerlijk zacht stoffen kussen dat altijd behaaglijk warm is. Hierdoor zullen ze vaker en langer op uw terras zitten. Kortom, je terrasseizoen zal hierdoor verlengd worden.

 
BAT2kopie.png
 

Draadloos oplaadbaar

Opruimen is opladen. Zodra je het Stoov® warmtekussen opruimt, laadt onze kast 'm automatisch op. En heeft hij vervolgens genoeg energie om uw gasten urenlang te verwarmen.

 
EUR80.png

Meer omzet, lagere kosten

Dit warmtekussen is zó efficiënt - in gebruik slechts 12 watt per uur - dat de energiekosten verwaarloosbaar zijn. Hierdoor is dit warmtekussen tot 100x zuiniger dan een heater en is de gemiddelde terugverdientijd slechts enkele maanden.

Stoov® One Padded Granite

 

DIRECT EEN TRY-OUT AANVRAGEN?

Laat hier je gegevens achter en ons horeca-team neemt direct contact met je op.

 
Stoov® Dock16 Spar Alpine Granite
 

 

Stoov® terrassen

Stoov® zelf ervaren? Ga dan langs bij een Stoov® terras in je buurt. Dan weet je direct hoe het werkt in de praktijk, voor personeel en gasten. En kún je het meest behaaglijke buitenkussen direct zelf ervaren.

 

Wat onze klanten zeggen

 
 • “We zien het als een stukje extra service. Als gasten buiten gaan zitten, pakken we al direct een warmtekussen mee, die zetten we aan en geven we aan de gast. Het is een experience. Iedereen kan een kopje koffie of een broodje maken, wij verkopen een beleving en de warmtekussens versterken deze beleving.”
  — Bert Erkelens - Plein 10, Assen
 • " 'We komen het morgen uitproberen' is een van de reacties op onze 1e Facebook post over Stoov warmtekussens! Onze gasten zijn blij verrast en blijven nu al (zo vroeg in dit frisse voorjaar) zitten voor een diner. Wij vinden het een mooie aanleiding voor een informeel gesprek aan tafel. De gasten van de omliggende terrassen maken ook graag gebruik van de kussens, we moeten er af en toe een aantal bij een van onze collega’s weghalen… "
  — Sione Gutte - Derlon Hotel, Maastricht
 • “Wij en onze gasten zijn erg enthousiast over de Stoov® stoelverwarming. “ Wow, wat fijn”, “lekkere warmte” en “wat een gaaf idee, innovatief en duurzaam”. Dat horen we regelmatig van onze klanten. De warmte wordt als erg prettig en comfortabel ervaren. Ik merk met name de toegevoegde waarde in het voor- en naseizoen.“
  — Erik Derksen - Buurten, Utrecht
 • “Wij bieden onze gasten graag een warmtekussen aan als ze buiten willen zitten, maar veel gasten pakken ze zelf al. Het systeem is ook erg functioneel want als je het kussen opbergt in de Dock 16 laadt het zichzelf automatisch op. Sinds we de Stoov® warmtekussens hebben merken we echt dat onze gasten langer op het terras blijven zitten.”
  — Lisa Bakker - Skylounge DoubleTree by Hilton, Amsterdam