Trotseer weer en wind

 
 

Meer vaaruren

Nog langer genieten op het water. Geniet het hele jaar door van je boot. Met dit warmtekussen voelt buiten als binnen en trotseer je weer en wind. 

Duurzaam

Dit warmtekussen is zó efficiënt - in gebruik slechts 12 watt per uur - dat de energiekosten verwaarloosbaar zijn. Samengesteld uit herbruikbare materialen. Gemaakt van oersterke outdoorstoffen. 

Verwarmend

Verwarm jezelf op de beste manier door rechtstreeks contact te maken met de warmtebron. Een heerlijk zacht stoffen kussen dat altijd aangenaam warm is.


Onze producten

Stoov® One Original

One Original

Verwarmd zitkussen

Stoov® Big Hug

Big Hug

Verwarmde zit- en rugoverlay

Stoov® One Padded

One Padded

Verwarmd zitkussen

Met jouw Stoov® oplaadbaar warmtekussen aan boord. Kies uit drie warmtestanden je zit er binnen twee minuten warmpjes bij. De oplaadbare batterij zit in het kussen en verwarmt je tot wel 8 uur lang. Zo heb je volledige vrijheid met je oplaadbare Stoov®.

Alle verwarmde producten van Stoov® zijn gemaakt met aandacht en liefde met hoog kwalitatieve componenten en herbruikbare of hergebruikte materialen. Het product is zowel voor in- als outdoor gebruik en te verkrijgen in drie kleurvarianten (beige, grijs en zwart). Verwarm jezelf op de beste manier door rechtstreeks contact te maken met de infrarood warmtebron en verleng je bootseizoen met een Stoov® warmtekussen.


Verleng nu je vaarseizoen

Bestel Stoov® direct met 100% tevredenheidsgarantie én 30 dagen retourrecht