Verder winkelenNaar de kassa
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
25 Nov 2017

HomeofSha - Stoov verwarmd zitkussen

Heerlijke dag vandaag met een fijn zonnetje! Ik zit graag buiten, dus zodra de eerste stralen er zijn drink ik mijn koffie (met jas aan) lekker buiten. Maar dan heb je vaak wel koude billen waardoor je alleen maar kouder wordt. Daar heeft Stoov het perfecte kussen voor ontworpen. Namelijk een verwarmd zitkussen! Het zitkussen is 40x40 en de hoes is te wassen in de wasmachine.

Hoe fijn is dat! Het Stoov warmtekussen verwarmt door middel van een oplaadbare batterij en verbruikt maximaal 12 watt. Het kussen is gemaakt van stevig waterafstotend materiaal en is dus perfect voor buiten op het terras. Dit kussen verwarmd niet de lucht, maar mensen. Dus met dit kussen ga je gewoon veel eerder buiten zitten. En dat is gewoon super fijn! Of heerlijk straks op het strand bij een kampvuur of misschien heb je een boot. Neem Stoov lekker mee! Dan heb je het niet koud!

De Stoov is vernoemd naar het eeuwenoude stoofje dat in de middeleeuwen onder meer in de kerk werd gebruikt om de voeten van de kerkgangers op te warmen. Oprichter en bedenker Teun van Leijsen:

,,Ik had nog zo’n stoofje staan van mijn opa en ineens bedacht ik me dat ons warmtekussen het stoofje van de toekomst is. Door de ‘f’ te vervangen door de ‘v’ krijgt het merk een internationale uitstraling, want de ambities van Stoov reiken verder dan alleen de Nederlandse markt.’’

Wat ik leuk vind hierbij te vermelden is dat de maker Teun op het idee is gekomen vanwege zijn stoelverwarmIng in de auto. Plus het feit dat hij met zijn vrouw vaak buiten zit maar zij het dan vaak koud heeft. Toen is hij zelf aan de slag gegaan en heeft voor haar een kussen gemaakt. Een paar maanden later ziet niet alleen zijn kindje het levenslicht, ook Stoov werd geboren!

Ik heb het ook vaak koud dus ik weet zeker dat Stoov en ik goede vrienden zullen worden. Love it!

 

http://www.homeofsha.nl/stoov-verwarmd-zitkussen-29272707

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »