Ons verhaal

Stoov® is ontworpen en ontwikkeld door de beste designers, engineers & specialisten uit de industrie in nauwe samenwerking met toonaangevende hoteliers en restauranthouders met hun specifieke eisen. 

We staan voor functionaliteit, praktische toepasbaarheid, design en kwaliteit. We kiezen voor de beste materialen, het liefst gerecycled of circulair. Om een goede werking te garanderen, worden onze producten met de hand geassembleerd met alleen de hoogste kwaliteit lokale en geïmporteerde componenten. 

Stoov® is een social venture. Niet alleen vanwege onze super energiezuinige producten. Maar ook omdat we deze producten maken van zoveel mogelijk  gerecyclede en recycle-bare onderdelen. Ieder onderdeel is los te vervangen en zo verminderen we de afvalberg.

We werken samen met diverse sociale werkplaatsen in Nederland om ons product te assembleren. We zijn een open en transparant bedrijf waarin we iedereen in de keten zijn waarde toebedelen en onze mensen en partners fair behandelen. Vragen hierover? Neem dan contact met ons op.

 
 

Oude wijsheid, nieuwe technologie

Rond 1669 vereeuwigde Hollandse meester Jan Steen de ouderwetse stoof.

Zoveel is er niet veranderd de laatste 350 jaar. Een goed glas wijn, goed gezelschap en een Stoov®. Proost.

"Soo voer gesongen, soo na gepepen" - Jan Steen, 1668-1670