Zomervoordeel

Gratis Dock16 oplaadstation voor de betere horeca

Bespaar tijd & geld en verwen je gasten voor meer omzet

Het merk Stoov wordt steeds bekender. In de horeca en thuis. We zien gasten steeds vaker terug als klant van Stoov. Daarom hebben we voor hotels, restaurants & kroegen die qua doelgroep aansluiten bij ons merk en beleving een unieke aanbieding.

STO.DS16.01.OPN.ASH.png

In ruil voor zichtbaarheid op jouw terras en op social media geeft Stoov gratis Dock16 oplaadstations weg bij de aanschaf van minimaal 16 warmtekussens.

Met de actie heb je al een hele set met 16 warmtekussens voor €1599 excl, BTW.

Voordelen Stoov:

 • Geen installatie nodig: just plug & play
 • verrijdbaar
 • draadloos laden
 • opruimen is opladen, handig voor personeel
 • maximaal 12 watt stroomverbruik
 • comfortabel & verrassend voor je gasten
 • NL only
 • inclusief bezorging op locatie

 

Actievoorwaarden: Actie loopt tot 31 augustus 2018 en zolang de voorraad strekt. Geldig bij minimale afname van 16 warmtekussens met een minimale besteding van €1599. Voor deze actie is slechts een beperkt aantal Dock16 oplaadstations beschikbaar. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

 

 


Meer omzet, nu met nog lagere kosten

Dit warmtekussen is zó efficiënt - in gebruik slechts 12 watt per uur - dat de energiekosten verwaarloosbaar zijn. Hierdoor is dit warmtekussen tot 100x zuiniger dan een heater en is de gemiddelde terugverdientijd slechts enkele maanden.

Hoe werkt een Stoov warmtekussen?


Wat onze klanten zeggen

 
 • “We zien het als een stukje extra service. Als gasten buiten gaan zitten, pakken we al direct een warmtekussen mee, die zetten we aan en geven we aan de gast. Het is een experience. Iedereen kan een kopje koffie of een broodje maken, wij verkopen een beleving en de warmtekussens versterken deze beleving.”
  — Bert Erkelens - Plein 10, Assen
 • " 'We komen het morgen uitproberen' is een van de reacties op onze 1e Facebook post over Stoov warmtekussens! Onze gasten zijn blij verrast en blijven nu al (zo vroeg in dit frisse voorjaar) zitten voor een diner. Wij vinden het een mooie aanleiding voor een informeel gesprek aan tafel. De gasten van de omliggende terrassen maken ook graag gebruik van de kussens, we moeten er af en toe een aantal bij een van onze collega’s weghalen… "
  — Sione Gutte - Derlon Hotel, Maastricht
 • “Wij en onze gasten zijn erg enthousiast over de Stoov stoelverwarming. “ Wow, wat fijn”, “lekkere warmte” en “wat een gaaf idee, innovatief en duurzaam”. Dat horen we regelmatig van onze klanten. De warmte wordt als erg prettig en comfortabel ervaren. Ik merk met name de toegevoegde waarde in het voor- en naseizoen.“
  — Erik Derksen - Buurten, Utrecht
 • “Wij bieden onze gasten graag een warmtekussen aan als ze buiten willen zitten, maar veel gasten pakken ze zelf al. Het systeem is ook erg functioneel want als je het kussen opbergt in de Dock 16 laadt het zichzelf automatisch op. Sinds we de Stoov warmtekussens hebben merken we echt dat onze gasten langer op het terras blijven zitten.”
  — Lisa Bakker - Skylounge DoubleTree by Hilton, Amsterdam